Inaugurarea Centrului de copii si tineret „Hai cu noi“

Fundatia Solidaritate si Speranta (FSS) - filiala Savinesti, din judetul Neamt, a inaugurat vineri, 23 mai 2014, Centrul de copii si tineret „Hai cu noi“. Evenimentul a avut loc la Centrul de Servicii Sociale „Samariteanul Milostiv“ din Savinesti, in prezenta reprezentantilor Scolii Gimnaziale „I. Gervescu“ din Savinesti, ai Bibliotecii Comunale Savinesti, precum si ai voluntarilor si angajatilor fundatiei.

Centrul se doreste a fi un program de sustinere pe termen lung a activitatilor de copii si tineret din comuna Savinesti si este dezvoltat in cadrul proiectului „Indrazneste! Talentul tau poate schimba destine!“, finantat de Comisia Europeana prin programul „Tineret in actiune“. Proiectul, inceput la 1 februarie 2014, isi propune sa dezvolte spiritul de initiativa si antreprenoriat pentru un numar de 12 tineri din comuna Savinesti, prin implicarea in activitati creative, culturale si educative timp de sase luni.

Al doilea obiectiv al proiectului este dezvoltarea unui program de sustinere a activitatilor de copii si tineret din comuna Savinesti prin infiintarea unui centru de resurse pentru copii si tineret la sediul fundatiei.

Sursa: doxologia.ro

.

26 Mai 2014

Vizualizari: 101

Voteaza:

Inaugurarea Centrului de copii si tineret „Hai cu noi“ 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE