Inspector de religie nou in judetul Cluj

In sedinta Permanentei Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului, ai carei membri s-au reunit marti, 30 august, sub presedintia Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, s-a decis numirea parintelui profesor drd. Liviu Vidican Manci in functia de inspector scolar de religie al judetului Cluj. Prof. Ruxandra Hulpe, cea care a detinut pana acum aceasta functie, si-a incetat activitatea, avand o functie administrativa si la Scoala din Gilau.

„Doamna Ruxandra Hulpe, care a detinut aceasta functie, lasa in urma o mostenire administrativa buna si o situatie stabila in ce priveste locul religiei in curricul de invatamant”, a declarat purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, pr.

Bogdan Ivanov.

Incepand din aceasta toamna, Ministerul Educatiei si Cercetarii va debloca un post salarizat pentru functia de inspector scolar de religie, astfel ca era nevoie de o persoana competenta in administrarea problemelor de invatamant care sa nu se afle in vreo incompatibilitate prevazuta de lege. Noul inspector scolar de religie al judetului Cluj isi va prelua atributiile specifice functiei incepand cu data de 1 septembrie a.c.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

30 August 2011

Vizualizari: 296

Voteaza:

Inspector de religie nou in judetul Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE