Intalnire de lucru la Centrul de resurse Drobeta

Miercuri, 13 iunie 2012, la Centrul de resurse pentru formare si dezvoltare personala "Drobeta”, incepand cu ora 10:00, va avea loc o intalnire de informare in cadrul proiectului FORTE - Formare trainica pentru parteneriat social.

Centrul de resurse "Drobeta”, a luat fiinta in cadrul proiectului FORTE si functioneaza cu binecuvantarea Prea Sfintitului Parinte Nicodim, episcopul Severinului si Strehaiei, incepand cu data de 01.11.2011. Scopul Centrului este de a dezvolta capacitatea Eparhiei Severinului si Strehaiei de a furniza servicii de formare si consultanta, care sa conduca la cresterea gradului de integrare sociala si dezvoltare personala.

Participantii la aceasta intalnire sunt reprezentanti si ostenitori ai celor 7 sectoare de activitate din cadrul Centrului Eparhial.

La aceasta intalnire va fi prezentat atat proiectul FORTE, cat si activitatile Centrului, prin aceasta actiune, organizatorii dorind sa starneasca interesul participantilor pentru ca pe viitor sa devina beneficiari ai Centrului de Resurse. Proiectul FORTE este sustinut financiar prin Programul Operational pentru Dezvoltarea Resurselor Umane – POSDRU si se deruleaza pe parcursul a 36 de luni, pana in august 2013. Proiectul, initiat de Federatia “Filantropia” impreuna cu Patriarhia Romana si doua institutii de profil din strainatate, propune sprijinirea dezvoltarii organizationale a celor 9 eparhii implicate in proiect si a administratiei Patriarhale.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

13 Iunie 2012

Vizualizari: 221

Voteaza:

Intalnire de lucru la Centrul de resurse Drobeta 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

episcopia severinului

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE