Intalnire a Preasfintitului Siluan al Italiei cu tinerii Nepsis

Marti, 26 martie 2013, va fi organizata, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop Siluan, Episcopul Italiei, intalnirea lunara a fratiei tinerilor ortodocsi "Nepsis" de la Roma si imprejurimi.

Acest eveniment va avea loc la parohia Sfintii Ioachim si Ana din Tivoli (Piazza Campitelli, 1), la ora 18.00.Tema intalnirii va fi: ”Ce inseamna ascultarea si care sunt consecintele ei? De ce si de cine sa ascultam?"

Nepsis (gr. "trezvie") este numele generic al diferitelor asociatii sau grupari ale tinerilor ortodocsi din Mitropolia Ortodoxa Romana a Europei Occidentale si Meridionale (MOREOM). Pentru motive practice si administrative, Nepsis se constituie intr-o "fratie" sau "fraternitate" a asociatiilor Nepsis, mai intai din cele trei eparhii ale MOREOM (Arhiepiscopia Europei Occidentale, Episcopia Italiei si Episcopia Spaniei si Portugaliei), si apoi local, in fiecare tara, oras sau parohie.

Asociatia tinerilor ortodocsi "Nepsis" s-a constituit initial la data de 13 noiembrie 1999, la initiativa arhiepiscopului Iosif (Paris). Nepsis Italia (pentru Episcopia Italiei) s-a constituit la 6 decembrie 2008, cu binecuvantarea Preasfintitului Siluan.

.
Pe aceeaşi temă

22 Martie 2013

Vizualizari: 188

Voteaza:

Intalnire a Preasfintitului Siluan al Italiei cu tinerii Nepsis 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE