Libertatea si dragostea crestina in viata Bisericii si a omului

La Sala „Iosif Episcopul” a Asezamantului Pastoral-Cultural „Sfantul Ierarh Calinic”, aflat in incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului, marti, 16 aprilie 2013, incepand cu ora 18.00, va avea loc ultima conferinta duhovniceasca din cadrul programului intalnirilor duhovnicesti „Libertatea crestina in iubirea lui Dumnezeu si a oamenilor”. Conferinta cu tema „Libertatea si dragostea crestina in viata Bisericii si a omului” va fi sustinuta de catre Preasfintitul Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului.

Evenimentul este organizat la initiativa Preasfintitului Parinte Emilian Lovisteanul si cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop Gherasim, de catre Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Ramnicului, si se incadreaza in seria manifestarilor dedicate „Anului omagial al Sfintilor Imparati Constantin si Elena in Patriarhia Romana”, a comemorarii a 110 ani de la nasterea Parintelui Acad. Dumitru Staniloae si a 20 de ani de la trecerea sa la cele vesnice.

Organizatorii ii asteapta cu drag pe toti cei care doresc, pentru cateva ore, sa intre in atmosfera de taina, rugaciune si implinire duhovniceasca, impartasita tuturor crestinilor, in aceasta perioada a Postului Sfintelor Pasti. Intrarea este libera.

Sursa: Biroul de Presa al Arhiepiscopiei Ramnicului

.
Pe aceeaşi temă

14 Aprilie 2013

Vizualizari: 536

Voteaza:

Libertatea si dragostea crestina in viata Bisericii si a omului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE