Liturghie arhiereasca la Avezzano-Italia

Cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop Siluan, al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei, Preasfintitul Parinte Episcop Visarion, al Episcopiei Tulcii a savarsit Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie arhiereasca in biserica cu hramul "Sf. Mc. Epictet si Astion" din localitatea Avezzano (AQ), pastorita de Preacucernicul Parinte Daniel Mititelu.

Cu acest prilej Preasfintia Sa a oferit Parohiei din Avezzano particele din moastele sfintilor patroni ai bisericii. La Sfanta Liturghie au participat o multime mare de credinciosi romani, stabiliti in aceasta localitate si in imprejurimi.

Preasfintia Sa a rostit un cuvant de invatatura legat de Evanghelia zilei, ca si de rolul postului si al pocaintei in pregatirea sufleteasca a crestinilor pentru intampinarea sarbatorilor pascale.

O agapa oferita de parohie si desfasurata in curtea bisericii au reunit pe toti participantii la acest eveniment bisericesc.

Dam slava Bunului Dumnezeu, care este "minunat intru sfintii Sai" pentru toate binefacerile revarsate asupra noastra, asupra Parohiei noastre si nu in ultimul rand asupra Sfintei Episcopii Romane a Italiei. Amin!

Pr. Daniel Mititelu
Sursa: episcopia-italiei.it
 

.

12 Aprilie 2011

Vizualizari: 441

Voteaza:

Liturghie arhiereasca la Avezzano-Italia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE