Masterclass de Cant Bizantin, editia a V-a

Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Asociatia Culturala "Byzantion", Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi si Primaria Municipiului Iasi organizeaza, in perioada 13-15 iulie, Masterclassul de Cant Bizantin, editia a V-a. Manifestarile vor avea loc cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

In cadrul evenimentului, la Manastirea Frumoasa din Iasi, va fi organizat vineri, 13 iulie, de la ora 20:00, concertul extraordinar de muzica bizantina "15 ani de activitate Byzantion". Repertoriul de muzica religioasa psaltica va fi sustinut de fosti si actuali membri ai Corului "Byzantion". 

Manifestarile Masterclassului de Cant Bizantin vor continua sambata, 14 iulie, de la ora 19:30, la Catedrala mitropolitana din Iasi, unde va avea loc un concert de gala intitulat "35 de ani de activitate a Corului Bizantin Grec".

Concertul va fi sustinut de cursantii editiei aniversare si de Corul "Byzantion". Duminica, 15 iulie, Corul Bizantin Grec si Corul "Byzantion" vor oferi raspunsurile liturgice in cadrul Sfintei Liturghii care va fi savarsita la Catedrala mitropolitana din Iasi.

Sursa: basilica.ro

.

11 Iulie 2012

Vizualizari: 370

Voteaza:

Masterclass de Cant Bizantin, editia a V-a 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE