Mii de pelerini la Biserica Sfantul Mina din Bucuresti


In aceste zile, la Biserica Sfantul Mina din Bucuresti, cei care au credinta mai slaba au prilejul sa o intareasca vazand credinta mai puternica a altora; cei care au rabdare mai putina se intaresc vazand rabdarea altora; cei care se roaga mai putin si mai superficial se imbogatesc si se innoiesc din rugaciunea fierbinte a altora, a tuturor.


Mii de oameni, fiecare cu durerea pierderii a ceva sau a cuiva, sunt prezenti la Biserica "Sfantul Mina" din Bucuresti, in speranta ca vor recapata ce-au pierdut daca se roaga la moastele mucenicului. Crestinii se pot inchina la moastele Sfantului Mina, asezate in baldachinul special amenajat, in fata bisericii.


Sarbatorea a fost pregatita din timp. Preoti, enoriasi, dar si  forte de ordine asigura buna desfasurare pentru inchinarea la sfintele moaste.

 

Credinciosi de toate varstele vin sa se inchine si sa se roage. Multimea de oameni se intinde pe doua strazi si un bulevard. Cei care locuiesc pe Strada Hristo Botev spun ca de la an la an e mai multa lume.

 

La Sfanta Liturghie a participat PS Vincentiu Ploiesteanu, vicar patriarhal, care astazi isi sarbatoreste onomastica. In cadrul Sfintei Liturghii a fost hirotonit in treapta de diacon fratele Dumitru. La finalul Liturghiei a fost savarsita slujba parastasului inchinata ctitorilor Bisericii Sfantul Mina.

.

10 Noiembrie 2007

Vizualizari: 1331

Voteaza:

Mii de pelerini la Biserica Sfantul Mina din Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE