Noua intrunire a preotilor din spitalele Capitalei

Preotii de caritate din spitalele bucurestene se vor intruni, joi, 21 februarie 2013, intr-o noua conferinta. Sedinta cu tema "Iov - model al virtutii in suferinta" va avea loc la biserica Institutului Clinic Fundeni.

"Aceasta sesiune va fi prezidata de parintele prof. Comsa Petre si referatul sesiunii il va sustine parintele Tudor Ion Ciocan de la Spitalul Foişorul de Foc. Tema este aleasa intrucat urmarim a vedea indeaproape pedagogia lui Dumnezeu cu privire la incercarea prin suferinta si dobandirea virtutilor in duhul rabdarii suferintei trupului", a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Horia Prioteasa, Coordonatorul preotilor de caritate.

Sesiunea Cercului pastoral "Comunicare si comuniune" al preotilor de spitale din Bucuresti a ajuns la a XXVII-a editie.

"Cu binecuvantarea lui Dumnezeu ne aflam la aceasta sesiune, fapt care ne arata o perseverenta a acestor intruniri, deoarece este nevoie de aprofundarea invataturilor legate de dobandirea intelepciunii, virtutilor, intelegerii pedagogiei lui Dumnezeu prin suferinta", a mai spus Pr. Horia Prioteasa.

Lucrarile vor fi precedate de Sfanta Liturghie, oficiata de un sobor de preoti in Biserica Institutului Fundeni cu hramul "Sfintii Doctori fara de arginti Cosma si Damian".

Sursa: basilica.ro

21 Februarie 2013

Vizualizari: 268

Voteaza:

Noua intrunire a preotilor din spitalele Capitalei 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

preoti din spitale

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE