O noua promotie de masteranzi la Dunarea de Jos

In data de 6 iulie 2011, in sala „Episcop Chesarie Paunescu” a avut loc sustinerea lucrarilor de disertatie ale absolventilor cursurilor de master, promotia 2011, din cadrul Facultatii de Istorie, Filosofie si Teologie a Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati. La eveniment au fost prezenti si profesori indrumatori din cadrul acestei institutii de invatamant, in frunte cu chiriarhul Dunarii de Jos.

Programul a debutat cu participarea absolventilor si a cadrelor didactice la Sfanta Liturghie, in Catedrala arhiepiscopala din Galati.

Dupa savarsirea sfintei slujbe, in sala „Episcop Chesarie Paunescu”, din cadrul Centrului Eparhial a avut loc sustinerea lucrarilor de disertatie ale masteranzilor.

Prin abordarea interdisciplinara vizand aplicarea in concretul misionar si pastoral al timpului nostru, temele abordate in aceste lucrari au valorificat arhivele locale, au scos la lumina stiri pretioase despre institutii, personalitati, manastiri, schituri si biserici de la Dunarea de Jos, constituindu-se intr-o valoroasa contributie stiintifica la tezaurul de cultura si spiritualitate al zonei.



Sursa: edj.ro
 

.

06 Iulie 2011

Vizualizari: 517

Voteaza:

O noua promotie de masteranzi la Dunarea de Jos 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE