O noua tabara pentru tineri in Episcopia Caransebesului

In perioada 20-22 septembrie, Sectorul Social-Filantropic, Misionar si Activitati cu tineretul al Episcopiei Caransebesului organizeaza tabara "Credinta si istorie pentru toti”, editia a III-a.

La tabara participa un numar de 20 de copii si tineri merituosi, precum si cazuri sociale din centrele de tineret din orasele Resita si Anina. Prima oprire a fost la Catedrala episcopala cu hramurile "Invierea Domnului” si "Sfantul Proroc Ilie Tesviteanul” din Caransebes, unde tinerii si insotitorii acestora au avut bucuria de a se intalni cu Preasfintitul Lucian, Episcopul Caransebesului. Chiriarhul i-a binecuvantat si le-a oferit daruri dupa care a purtat discutii cu ei.

"Ma bucur pentru ca si de data aceasta Dumnezeu a randuit sa fim impreuna in catedrala noastra episcopala din Caransebes si impreuna sa inaltam o rugaciune inaintea Tronului Preasfintei Treimi, ca Dumnezeu cel Atotputernic sa binecuvinteze lucrarea dumneavoastra, tabara pe care o aveti in desfasurare, precum si celelalte activitati ale sectorului dedicat tinerilor din eparhia noastra”, a aratat Preasfintitul Lucian.

In continuare, tinerii vor vizita manastirile Prislop si Colt, biserica de la Densus, cetatea Colt, precum si capitala Daciei Romane, cetatea Sarmisegetuza Ulpia Traiana. De asemenea, in cadrul taberei vor avea loc jocuri educative si recreative. La final, toti cei prezenti au primit din partea ierarhului icoane si carti de rugaciuni.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

22 Septembrie 2013

Vizualizari: 180

Voteaza:

O noua tabara pentru tineri in Episcopia Caransebesului 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

episcopia caransebesului

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE