Parintele Mircea Pacurariu, cetatean de onoare al municipiului Deva

Cu binecuvantarea Preasfintitului Gurie, Episcopul Devei si Hunedoarei, si la initiativa prof. dr. Florin Ilies, directorul Colegiului National "Decebal“ din Deva, Petru Marginean, primarul municipiului Deva, a decernat ilustrului dascal titlul de "cetatean de onoare“ al municipiului Deva.

Omul, preotul si profesorul, ajuns la varsta patriarhilor, cu inima si sufletul animate de dragostea pe care o are fata de locul unde a cunoscut adevarata dragoste a parintilor, mosilor si stramosilor, cei care i-au si sadit-o in suflet, a fost, in data de 7 martie 2013, inconjurat de dragostea acelora in mijlocul carora s-a format. Cu binecuvantarea Preasfintitului Gurie, Episcopul Devei si Hunedoarei, si la initiativa prof.

dr. Florin Ilies, directorul Colegiului National "Decebal“ din Deva, Petru Marginean, primarul municipiului Deva, a decernat ilustrului dascal titlul de "cetatean de onoare“ al municipiului Deva. Evenimentul s-a desfasurat in Sala de festivitati "Jean Monet“ a Colegiului "Decebal“, locul in care parintele profesor s-a format. Au participat la eveniment, alaturi de zeci de preoti, profesori, actuali si fosti elevi, Preasfintitul Gurie, Episcopul Devei si Hunedoarei, Preasfintitul Andrei, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, inspector scolar general adjunct Lavinia Ilina si alte personalitati ale vietii cetatii.

Sursa: ziarullumina.ro
 

.
Pe aceeaşi temă

11 Martie 2013

Vizualizari: 199

Voteaza:

Parintele Mircea Pacurariu, cetatean de onoare al municipiului Deva 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE