Parintele Paisie Olaru comemorat la 117 ani de la nastere

Credinciosii din Parohia "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" - Stroiesti - Lunca, Protopopiatul Botosani, judetul Botosani, l-au omagiat ieri, 20 iunie 2014, pe vrednicul de pomenire arhimandrit Paisie Olaru de la Manastirea Sihastria.

Un sobor de preoti din Cercul pastoral-misionar Sulita au oficiat Utrenia, Sfanta Liturghie si slujba Parastasului pentru marele duhovnic.

Parintele Ionut Cazaciuc, de la Parohia "Nasterea Maicii Domnului" - Talpa, a vorbit la final despre viata parintelui Paisie. "De mai multi ani, parohia noastra, impreuna cu preotii din parohiile invecinate, il comemoreaza pe parintele Paisie Olaru, care s-a nascut in satul Stroiesti. La finalul programului liturgic, am multumit preotilor si credinciosilor pentru ca s-au rugat in timpul Sfintei Liturghii si pentru ca l-au omagiat pe parintele Paisie Olaru. De asemenea, am subliniat ca este important ca viata noastra spirituala si morala sa fie un exemplu. Aceasta, intrucat avem un inaintas atat de apreciat care a vietuit in ultimii ani la Manastirea Sihastria", a relatat pr. paroh Iosif Ivasuc.

Sursa: doxologia.ro

.
Pe aceeaşi temă

21 Iunie 2014

Vizualizari: 188

Voteaza:

Parintele Paisie Olaru comemorat la 117 ani de la nastere 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Parintele Paisie Olaru

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE