Parintele Stelian Tofana a conferentiat la Bistrita

Parintele profesor doctor Stelian Tofana de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj a a sustinut Duminica, 18 decembrie, o conferinta la Bistrita. Evenimentul a avut loc de la ora 18.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor din munincipiul Bistrita.

Prelegerea parintelui Tofana a avut ca tema "Postul modern - o provocare pentru Biserica ?" : "Postul este un act de jertfa, Postul este un act de renuntare. Sigur ca Postul nu este numai alimentar, dar este in primul rand si alimentar, ori toate aceste mancaruri de post, asa-zisele mezeluri de post nu fac nimic altceva decat sa alunge, din imagine, din pregatire, din inima si de pe masa crestinilor Postul.

si atunci, pentru Biserica, socotesc ca toata aceasta manifestare a societatii de astazi este o provocare si trebuie sa fim mai atenti la acest lucru si sa iesim mai mult in relief in incercarea de a-i proteja pe crestini de astfel de incercari, zic eu a celui rau, de a elimina din viata lor actul de jertfa, de renuntare si de sacrificiu care este Postul".

Evenimentul a fost organizat de Liga Tinerilor Crestini Ortodocsi din Bistrita.

Sursa: radiorenasterea.ro

.

20 Decembrie 2011

Vizualizari: 385

Voteaza:

Parintele Stelian Tofana a conferentiat la Bistrita 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE