Parteneriat Scoala-Biserica pentru informarea elevilor cu privire la efectele nocive ale drogurilor

Parteneriat Scoala-Biserica pentru informarea elevilor cu privire la efectele nocive ale drogurilor asupra tinerilor, la Ramnicu Valcea

La Scoala nr. 13 din municipiul Ramnicu Valcea a avut loc la astazi, 14 februarie, o activitate de informare a elevilor cu privire la efectele nocive ale drogurilor asupra tinerilor. Manifestarea face parte din cadrul parteneriatului "Daruieste si vei dobandi" derulat de catre Scoala nr. 13 impreuna cu Parohia Barsesti din Protopopiatul Ramnicu Valcea.

In cadrul acestei intalniri a fost prezentat un material power-point in care au fost expuse efectele nocive pe care le au plantele etnobotanice si drogurile asupra sanatatii sufletului si trupului.

La aceasta activitate au participat elevi si cadre didactice ale Scolii nr.13 din Ramnicu Valcea. Din partea Parohiei Barsesti a participat parintele paroh Alin Gherghinoiu, Protopop de Ramnicu Valcea, iar din partea Scolii nr. 13: prof. Elena Mihaela Gherghinoiu - disciplina Limba Romana, prof. Maria Ionila – psiholog si doamna Mihaela Roman - bibliotecar.

Sursa: arhiram.ro

15 Februarie 2011

Vizualizari: 1651

Voteaza:

Parteneriat Scoala-Biserica pentru informarea elevilor cu privire la efectele nocive ale drogurilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE