Patriarhul Romaniei la Bruxelles

Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Romaniei se afla, zilele acestea, la Bruxelles. Vizita Preafericirii Sale in Capitala Belgiei este prilejuita de intalnirea anuala, la sediul Comisiei Europene, cu lideri religiosi din Uniunea Europeana, precum si cu inalti functionari europeni.

Intaistatatorul Bisericii Ortodoxe Romane a fost intampinat, miercuri seara, pe Aeroportul National Bruxelles, de Inaltpreasfintitul Parinte Iosif, Mitropolitul Ortodox Roman al Europei Occidentale si Meridionale, alaturi de care s-au aflat dl. Mihnea Motoc, Ambasadorul Romaniei pe langa Uniunea Europeana si Pr. lect.

dr. Sorin Selaru, consilier patriarhal - directorul Reprezentantei Patriarhiei Romane pe langa institutiile europene, potrivit TRINITAS TV. Preafericitul Parinte Patriarh Daniel este insotit la Bruxelles de Inaltpreasfintitul Parinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Targovistei si Exarh patriarhal.

In cursul serii, Preafericirea Sa a binecuvantat sediul Reprezentantei Patriarhiei Romane pe langa institutiile Uniunii Europene.
 

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel va reveni in tara in cursul zilei de vineri.
Sursa: basilica.ro
 

.

30 Mai 2013

Vizualizari: 289

Voteaza:

Patriarhul Romaniei la Bruxelles 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE