Podul de la Maracineni a fost sfintit

 

Podul de la Maracineni, dobort de ape si, apoi, ridicat dupa mai multe vizite ale presedintelui Traian Basescu, a primit botezul apei sfintite, informeaza corespondentul AMOS News. Ritualul religios a fost oficiat de preotul Mihail Milea, in prezenta localnicilor si a muncitorilor mobilizati pe santierul de la Maracineni pentru terminarea lucrarilor la pod. Oamenii s-au rugat la Dumnezeu pentru ca apele sa nu mai provoace pagube si podul sa reziste in timp.

 

In urma cu un an, la inceputul lunii mai, podul de la Maracineni, de pe DN2, E 85 care realiza legatura intre Muntenia si Moldova s-a prabusit in urma unei viituri pe riul Buzau. Lucrarile de refacere a obiectivului s-au desfasurat pe durata a jumatate de an.

 

In toata aceasta perioada, Buzaul a primit numerose vizite prezidentiale ori din partea sefului Guvernului. Pierderile provocate de darimarea podului de la Maracineni au fost imense. In urma prabusirii obiectivului soferii au fost nevoiti sa faca un ocol de circa 40 de kilometri, un calvar fiind si pentru localnicii din comuna mentionata care trebuia sa ajunga la serviciu, la spital in Buzau, ori in cazul copiilor, la scoli din oras.

Informatia.ro

.

10 Mai 2006

Vizualizari: 1838

Voteaza:

Podul de la Maracineni a fost sfintit 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE