Preasfintitul Parinte Episcop Petroniu a premiat elevii din Episcopia Salajului

Marti, 12 iunie, la catedrala episcopala "Inaltarea Domnului" din municipiul Zalau a fost organizata o festivitate de premiere a elevilor din Episcopia Salajului.

La aceasta festivitate au participat alaturi de Preasfintitul Parinte Petroniu, elevi, parinti, cadre didactice, preoti, protopopi si membri ai permanentei consiliului eparhial.

Au fost premiati elevii care au participat la Olimpiada de religie si la urmatoarele concursuri: "In lumina lui Hristos" - concurs judetean de cunostinte religioase; "Cultura si spiritualitate", Concursul national "Biserica locas de inchinare", "Copilul invata iubirea lui Hristos". Preasfintitul Parinte Episcop Petroniu a acordat diplome de excelenta pentru implicarea si sustinerea activitatilor catehetice ale Episcopiei Salajului Preacuviosului Parinte Arhimandrit Grighentie - staretul manastirii Stramba, Preacucernicului Parinte Ioan Ghiurco de la catedrala episcopala, Doamnei Profesor Claudia Boha - inspector de specialitate la Inspectoratul Scolar Judetean Salaj.
De asemenea, Preasfintia Sa a acordat diplome de merit si premii profesorilor de religie si preotilor care i-au pregatit pe elevi la aceste concursuri.

In acelasi cadru, Domnului Profesor Ioan Ciocmarean i-a fost acordat, pentru activitatea didactica si misionara desfasurata in anul scolar 2011-2012, titlul de "Profesorul anului".

Au fost acordate, in total, 187 de diplome si 322 de premii, valoarea acestora fiind de aproape 10.000 lei.

Sursa: www.episcopiasalajului.ro

13 Iunie 2012

Vizualizari: 278

Voteaza:

Preasfintitul Parinte Episcop Petroniu a premiat elevii din Episcopia Salajului 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

episcopia salajului

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE