Procesiune pe strazile municipiului Slobozia

Miercuri, 8 mai 2013, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu, impreuna cu toti preotii Eparhiei noastre si peste 5.000 de credinciosi au intampinat la Catedrala Episcopala "Inaltarea Domnului” din Slobozia, orele 14:30, Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului de la Sfanta Manastire Durau, din Arhiepiscopia Iasilor.



Dupa oficierea slujbei de Te Deum, toti cei prezenti au pornit intr-o procesiune spre Manastirea "Sfintii Voievozi”, important centru spiritual al zonei si cel mai vechi monument de arta religioasa din Eparhia Sloboziei si Calarasilor. Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului a fost depusa intr-un baldachin spre inchinare tuturor credinciosilor, alaturi de moastele care strajuiesc Manastirea din Slobozia.

Pelerinajul a fost desfasurat cu ocazia hramului Manastirii din Slobozia, "Izvorul Tamaduirii”.

Vineri, Preasfintia Sa va sluji Sfanta Liturghie arhiereasca, inconjurat de un sobor de parinti consilieri ai Centrului Eparhial, preacuviosi parinti stareti, preoti si diaconi. Toti credinciosii sunt asteptati sa se inchine si sa se roage la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului de la Sfanta Manastire Durau, care va mai ramane la Manastirea Slobozia pana luni, 13 mai 2013, orele 10:00.

Sursa: sf-esc.ro

.
Pe aceeaşi temă

10 Mai 2013

Vizualizari: 651

Voteaza:

Procesiune pe strazile municipiului Slobozia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE