Proiectul Forte in Episcopia Giurgiului

Miercuri, 31 august, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, la Centrul eparhial pentru copii si tineret „Sf. Ioan Valahul” din incinta sediului administrativ, a avut loc in cadrul Proiectului Forte, prezentarea Raportului intermediar de evaluare organizationala si a serviciilor sociale din Episcopia Giurgiului. La eveniment au luat parte Pr. Dorel Nicolae Motoc, Consilier Patriarhal, si manager de proiect, Florina Rizoaica, ofiter proiect, Roxana Stoica, expert servicii sociale, Elena Oprea, coordonator comunicare, si membrii Permanentei Consiliului eparhial al Episcopiei Giurgiului. Raportul intermediar de evaluare a fost pregatit pe parcursul a 5 luni, cu implicarea atât a expertilor din proiect, cât si a echipei de management.

Scopul realizarii evaluarii institutionale a fost acela de a genera o imagine fidela a activitatii ce se desfasoara la nivelul eparhiei noastre si de a servi ca baza de pornire pentru cursurile organizate cu ajutorul Proiectului Forte, in functie de prioritatile stabilite.

Totodata, in cadrul sedintei a fost adusa in discutie necesitatea cooptarii personalului eparhiei, in vederea participarii la cursurile organizate in cadrul Proiectului Forte. De asemenea, a fost subliniata si importanta folosirii instrumentelor de analiza si prognoza in vederea identificarii directiilor de actiune si cuantificarea acestora in planuri strategice sustinute si dezvoltate prin planuri operationale anuale sau multianuale. La final, s-a acecentuat necesitatea folosirii Proiectului Forte in vederea pregatirii unui grup de persoane care sa contribuie la consolidarea si conturarea unei viziuni strategice si de perspectiva.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro
 

.

01 Septembrie 2011

Vizualizari: 255

Voteaza:

Proiectul Forte in Episcopia Giurgiului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE