Proiectul social 'Sfantul Ioan cel Milostiv', la un an

Proiectul social „Sfântul Ioan cel Milostiv" prin care persoanele nevoiașe de pe raza Parohiei „Sfânta Treime” din Cluj-Napoca, primesc zilnic și gratuit masa de prânz, a ajuns la un an de desfășurare. Ocrotitorul proiectului este prăznuit de Biserica Ortodoxă în data de 12 noiembrie, iar cu această ocazie, în ajunul sărbătorii, marți, 11 noiembrie 2014, de la ora 17:00, Mitropolitul Clujului a oficiat slujba Vecerniei în Parohia „Sfânta Treime”, ne-a spus parohul bisericii, părintele Cristian Baciu: „Am organizat un eveniment cu acest prilej, iar de la ora 17:00 l-am avut în mijlocul nostru pe Înaltpreasfințitul Părinte Andrei.

A fost un moment de comuniune între întâistătătorul eparhiei noastre și credincioșii parohiei și în același timp o comuniune a credincioșilor parohiei prin care li se oferă ocazia să participe la acest proiect de ajutorare a celor nevoiași”.

Un an de la debutul proiectului social „Sfântul Ioan cel Milostiv”
„Încercăm să îi ajutăm pe cei care au nevoie, pentru susținerea materială, întrucât nu reușesc întotdeauna să-și asigure cele necesare pentru hrana zilnică. Am identificat cazurile sociale din cadrul parohiei noastre , precum și unele situații care ne-au fost solicitate, le-am susținut, chiar dacă nu au aparținut de parohia noastră”, a declarat părintele Cristian Baciu.

Autor: Alexandra Andereș

Sursa: radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

12 Noiembrie 2014

Vizualizari: 151

Voteaza:

Proiectul social 'Sfantul Ioan cel Milostiv', la un an 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

sfantul ioan cel milostiv

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE