Radio Lumina implineste trei ani de emisie


Radio Lumina implineste trei ani de emisie

 

In data de 23 aprilie 2008 postul de radio LUMINA al Episcopiei Severinului si Strehaiei implineste trei ani de emisie neincetata.  
     

Primul program difuzat la inceputul emisiei a fost transmisiunea in direct a Sfintei Liturghii arhieresti de la Catedrala Episcopala din Drobeta Turnu Severin, de ziua Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta - Ocrotitorul Severinului. Din 23 aprilie 2006 programele postului de radio pot fi ascultate si pe Internet. De altfel, mesajele ce vin mereu din partea ascultatorilor nostri arata faptul ca radioul este din ce in ce mai ascultat si prin acest mod.

Am fost impreuna cu dumneavoastra, dragii nostri ascultatori, in fiecare clipa din acesti trei ani.

Am inceput fiecare zi cu gandul la Dumnezeu si cu rugaciunea pe buze si in gand, prin transmiterea, in direct, a Sfintei Liturghii de la Paraclisul Catedralei Episcopale. V-am oferit informatii de actualitate, informatii utile, informatii din viata Bisericii dar am vrut sa patrundem pana in adancul sufletelor dumneavoastra prin emisiunile si rubricile de folos duhovnicesc.

Speram ca fiecare zi inceputa alaturi de noi a fost una luminoasa, petrecuta pe placul lui Dumnezeu, fara rautate, invidie, ura si deznadejde. Prin transmisiunile realizate de la Paraclisul Catedralei Episcopale, din judetul Mehedinti dar si de la marile evenimente nationale bisericesti, acolo unde a slujit ierarhul nostru, am adus mesajul evanghelic, plin de lumina si speranta, in casele celor ce ne-au ascultat, mai ales celor care din binecuvantate pricini nu pot merge la Sfanta Biserica.

Ii multumim lui Dumnezeu pentru ajutorul dat si IL rugam sa ne ierte pentru cele care, din slabiciune omeneasca, nu am reusit sa le implinim. La acest moment aniversar dorim sa transmitem gandurile noastre de bine tuturor ascultatorilor nostri si sa multumim tuturor acelora care au sprijinit activitatea radioului in toata aceasta perioada de timp.

La multi ani de emisie Radio Lumina!.

 

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

22 Aprilie 2008

Vizualizari: 421

Voteaza:

Radio Lumina implineste trei ani de emisie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE