Scoala de vara 'Copilarie Binecuvantata', la a doua editie

Scoala de vara „Copilarie Binecuvantata”, organizata de Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca in parteneriat cu Gradinita „Floare de Iris” si Parohia „Buna Vestire” va avea loc in perioada 7-11 iulie la biserica ortodoxa cu hramul „Buna Vestire“ din cartierul clujean Iris.

Activitatile care vor debuta luni, 7 iulie, se adreseaza copiilor intre 4 si 14 ani. Cei care vor participa in acest an la scoala de vara se vor distra si vor putea invata lucruri noi alaturi de profesori de la Seminarul Teologic Ortodox, dar si educatoare de la gradinita Floare de Iris, care le-au pregatit copiilor o serie de ateliere practice precum muzica, pictura, atelier de povesti, jocuri teatrale si un atelier in care cei mici vor invata cum sa dea suflet hartiei.

Pe langa aceste activitati copiii se vor putea bucura de diferite jocuri in aer liber, vor putea sa citeasca o carte, avand acces la biblioteca bisericii si vor putea viziona proiectii si filme educative destinate lor.

Activitatile vor avea loc zilnic, de luni si pana vineri, de la ora 16:00 la biserica ortodoxa de pe strada Puietilor nr. 2. De la ora 18:00, dupa programul interactiv desfasurat in cadrul scolii de vara, copiii vor participa si la un program duhovnicesc cu rugaciuni si discutii pe teme religioase. Din cele 100 de locuri disponibile in editia din acest an a scolii de vara de la Parohia Buna Vestire, mai sunt libere doar 40. Parintii clujeni interesati isi pot inscrie copiii la numerele de telefon 0740 415 219 sau 0742 927 296.

Scoala de vara, aflata deja la a doua editie, a fost infiintata de Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca in parteneriat cu Gradinita „Floare de Iris” si Parohia „Buna Vestire”, avand binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, cu scopul acordarii unui sprijin parintilor ocupati cu serviciul si care nu au cum sa ii supravegheze pe cei mici pe perioada vacantei. Astfel, Biserica si Scoala si-au propus ca, mai ales pe perioada vacantei de vara, sa desfasoare pentru copii activitati educative si recreative, care sa ii ajute pe cei mici in dezvoltarea si formarea lor in spiritul valorilor moral crestine, a precizat directorului Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, pr. Liviu Vidican-Manci.


Autor: Andreea Paglesan

Sursa: radiorenasterea.ro

.

03 Iulie 2014

Vizualizari: 545

Voteaza:

Scoala de vara 'Copilarie Binecuvantata', la a doua editie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE