Simona Halep a primit Ordinul Crucea Patriarhala

Joi, 18 iulie 2019, Preafericitul Parinte Daniel i-a daruit Ordinul “Crucea Patriarhala” Simonei Halep. Acest Ordin este cea mai inalta distinctie pe care o poate oferi Patriarhia Romana. Crucea Patriarhala i-a fost daruita atat pentru rezultatele sale in tenis, cat si pentru marturisirea credintei sale ortodoxe. Evenimentul a avut loc in Salonul „Sfintii Romani” din Resedinta Patriarhala.

„Suntem bucurosi ca astazi s-a acordat din partea Patriarhiei Romane cea mai inalta distinctie Simonei Halep, pe care noi o iubim ca fiind cea mai de seama figura simbolica prezenta a poporului roman peste hotare si ne bucuram ca Simona este pentru multi tineri, astazi, un simbol al harniciei, perseverentei si sperantei.

Ne bucuram sa scoatem in evidenta faptul ca toate realizarile ei sunt expresia talentului cultivat prin efort constant. Pe langa toate acestea insa, Biserica pretuieste foarte mult faptul ca marturisiti in public, prin semnul Sfintei Cruci, credinta crestina ortodoxa. Prin aceasta aratati ca reprezentati cu fidelitate poporul roman credincios, jertfelnic si talentat. Va dorim ani multi cu sanatate si bucurie si mult ajutor de la Dumnezeu in activitatea prezenta si viitoare!”, a spus Preafericitul Parinte Patriarh Daniel.

Iulian Predescu

.

19 Iulie 2019

Vizualizari: 625

Voteaza:

Simona Halep a primit Ordinul Crucea Patriarhala 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE