Simpozion omagial dedicat parintelui Petre David

La Facultatea de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul” din Bucuresti va avea loc maine, 27 mai, comemorarea a 7 ani de la trecerea la Domnul a parintelui profesor Petre David.

Evenimentul va incepe cu savarsirea slujbei de pomenire si va continua in Amfiteatrul „Dumitru Staniloae”, al Facultatii de Teologie, unde va avea loc un Simpozion National ce va prezenta relevanta personalitatii si a operei Parintelui Profesor, incepand cu ora 14:00.

„Parintele diacon prof. dr. Petre I. David – Misionar al Ortodoxiei” este titlul Simpozionului la care vor participa majoritate profesorilor de Misiologie si Ecumenism de la Facultatile de Teologie Ortodoxa din tara, dupa cum a spus parintele Radu Muresan, lector la Facultatea de Teologie din Bucuresti. Vor fi prezentate referate pe cinci sectiuni principale in care se va pune in evidenta activitatea parintelui ca profesor de Misiologie, ostenitor in institutiile misionare ale Bisericii, si personalitatea sa deosebita. Toate comunicarile vor fi grupate de organizatori, in vederea publicarii lor intr-un volum omagial

La evenimentele comemorative sunt asteptati studenti si profesori ai Facultatii de Teologie din Bucuresti, precum si din tara.

Sursa:basilica.ro

27 Mai 2010

Vizualizari: 312

Voteaza:

Simpozion omagial dedicat parintelui Petre David 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE