Slujba arhiereasca la parohia 'Nasterea Maicii Domnului' din Slobozia

18 decembrie 2011, Duminica dinaintea Nasterii Domnului, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a slujit Sfanta Liturghie la parohia „Nasterea Maicii Domnului” din Municipiul Slobozia, inconjurat de preacucernici parinti consilieri, parintele Dumitru Draghici, protopop de Slobozia, preoti si diaconi.

Cu aceasta ocazie Preasfintia Sa a hirotonit preot pe diaconul Florin Dumitru, pe seama parohiei Nicolesti cu hramul „Sfintii Imparati Constantin si Elena”, din Protopopiatul Slobozia.La momentul predicii Preasfintia Sa a explicat credinciosilor pericopa evanghelica despre Genealogia Mantuitorului, a vorbit despre ultimul popas duhovnicesc, din acest Post al Craciunului, indemnandu-i pe credinciosi sa mearga la duhovnic si primind dezlegare de pacate, la sfarsitul acestei calatorii duhovnicesti sa se impartaseasca cu Sfantul Trup si Sange al Mantuitorului Hristos, bucurandu-ne astfel de minunea Nasterii lui Iisus Hristos.

Dupa Sfanta Liturghie copiii de la Gradinita cu Program Normal Nr. 2, au sustinut un program de colinde si cantece care au vestit Nasterea Mantuitorului. Pentru osteneala lor, copiii au primit daruri din partea Preasfintitului Parinte Episcop Vincentiu si a comunitatii parohiale.

Sursa: sf-esc.ro
 

.

06 Septembrie 2012

Vizualizari: 324

Voteaza:

Slujba arhiereasca la parohia 'Nasterea Maicii Domnului' din Slobozia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE