Spitalul Mitropoliei a obtinut aviz de functionare


Spitalul Mitropoliei a obtinut aviz de functionare

Spitalul Providenta a primit aviz de functionare din partea Ministerului Sanatatii Publice, urmand ca unitatea medicala sa incheie un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate pentru decontarea serviciilor medicale. Spitalul Providenta, unitate medicala a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, are o capacitate de 43 de paturi, doua sali de operatie, o sectie de Anestezie si Terapie Intensiva, clinici de chirurgie generala, oftalmologie, medicina interna, ortopedie-traumatologie, recuperare medicala, cardiologie.

 

Pe langa aceste clinici, spitalul este dotat si cu laboratoare pentru efectuarea analizelor medicale. "Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a emis un ordin prin care Spitalul Providenta poate functiona. Pana acum acest spital nu avea avizul de functionare din partea ministerului.

Abia dupa ce se va incheia un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate pentru decontarea serviciilor medicale va incepe activitatea medicala", a declarat Marius Voicescu, purtator de cuvant la Autoritatea de Sanatate Publica.

 

Magda OLTEANU

Sursa: ziuaiasi.ro

 

.

18 Februarie 2008

Vizualizari: 462

Voteaza:

Spitalul Mitropoliei a obtinut aviz de functionare 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE