Tabara studenteasca de vara, in satul Dabaca

In Postul Adormirii Maicii Domnului, Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani, filiala Cluj-Napoca, organizeaza, in perioada 4-14 august 2014, o tabara studenteasca de vara in satul Dabaca, din apropierea Clujului.

Vicepresedintelui ASCOR Cluj, Oana Baila, a declarat ca participa in jur de 150 de studenti care pe parcursul celor 10 zile de tabara vor lua parte la un program duhovnicesc cu slujbe religioase si discutii duhovnicesti cu pr.

Ciprian Negreanu, duhovnicul tinerilor din ASCOR, dar si multe ateliere practice, in care vor invata tehnici de supravietuire, sa restaureze costume traditionale vechi sau echitatie. Vor avea loc si drumetii sau excursii prin zonele din imprejurimi, dar si jocuri si activitati in aer liber.

Tot in luna august tinerii din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud pot participa la tabara de vara organizata de Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj, la Manastirea Stramba, din judetul Salaj. Tabara ce are ca tema ”Viata in inchisorile comuniste din Romania” va avea loc in perioada 25-29 august. Sunt disponibile aproximativ 40 de locuri pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 ani. Taxa de participare este de 125 lei, iar informatii suplimentare se pot obtine de la coordonatorul activitatilor de tineret al Arhiepiscopiei Clujului, Radu Copil.

Autor: Andreea Pagleşan

Site: radiorenasterea.ro

.

04 August 2014

Vizualizari: 180

Voteaza:

Tabara studenteasca de vara, in satul Dabaca 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE