Taina casatoriei in societatea secularizata

Luni, 7 iunie, incepand cu orele 13:00, in Sala „Mitropolit Nestor Vornicescu” a Episcopiei Severinului si Strehaiei va avea loc Seminarul cu tema „Taina Casatoriei in societatea secularizata”, organizat de Sectorul Social Filantropic in colaborare cu Sectorul Invatamant si Tineret.

Actiunea se inscrie in seria de manifestari cultural-religioase prilejuite de saptamana dedicata Familiei Crestine, a doua saptamana a lunii iunie.

La seminar vor fi prezenti specialisti din domeniul psihologic, sociologic, teologic, al asistentei sociale, profesori de religie si peste 50 de tineri din liceele Municipiului nostru, care vor dezbate tema.

Evenimentul se afla la a doua sa editie, fiind o continuare a Conferintei cu titlul „Familia traditionala in societatea de astazi”, organizata anul trecut in Sala „Nestor Vornicescu”, cu ocazia Zilei Internationale a Familiei.

La acest seminar vom avea deosebita onoare de a-l avea alaturi de noi pe Prea Sfintitului Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

05 Iunie 2010

Vizualizari: 426

Voteaza:

Taina casatoriei in societatea secularizata 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE