Un nou Centru de servicii socio-educationale in Drobeta Turnu Severin

Episcopia Severinului si Strehaiei, prin Asociatia Filantropia Severin anunta deschiderea in curand, in municipiul Drobeta Turnu Severin, a Centrului de servicii socio-educationale “Sfanta Veronica”.

Situat in str.

Adrian, nr. 55, centrul ofera mai multe tipuri de servicii: in regim gratuit si contra cost.

Intre orele 8-12, Centrul va oferi gratuit servicii de masa si activitati educationale pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani, proveniti din familii nevoiase.

Dupa amiaza, intre orele 13-19, Centrul ofera, contra cost, pentru elevii de varsta scolara mica (clasele 0- a IV-a) o gama variata de servicii in regim after school: servicii educationale de pregatire a temelor, terapie logopedica, servicii de invatare/exersare a Limbii engleze, activitati de educatie non-formala (leadership, lucru in echipa, voluntariat, dezvoltare pesonala), servicii de consiliere psiho-pedagogica, posibilitatea de a servi masa dupa activitatile de la scoala, activitati sportive si artistice si (optional) transportul de la scoala la locatia privata e institutiei.

Informatii suplimentare la sediul Episcopiei Severinului si Strehaiei din strada I. Ghe. Bibicescu, nr, 6, Sectorul Social, tel. 0788-258919.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.
Pe aceeaşi temă

28 Septembrie 2012

Vizualizari: 300

Voteaza:

Un nou Centru de servicii socio-educationale in Drobeta Turnu Severin 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

sfanta veronica

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE