Zi indoliata pentru familia Mihoc

Sute de credinciosi au participat astazi, 27 decembrie, la slujba inmormantarii parintelui George Mihoc, a sotiei sale, Elena, si a unuia din cei noua copii ai acestora, parintele Vasile Mihoc. Slujba a fost precedata de Sfanta Liturghie din Biserica 'Buna Vestire' din localitatea Sfantul Ilie, comuna Scheia de langa Suceava.

La final, Inaltpreasfintitul Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, a rostit un cuvant de invatatura in care a evidentiat faptul ca cei trei membri ai familiei Mihoc plecati la Domnul erau pregatiti sufleteste. In acelasi timp, Inaltpreasfintia Sa a apreciat educatia pe care au primit-o fiii familiei Mihoc de la mama lor Aglaia si de la tatal lor Niculaie. Parintele conf.

dr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie „Andrei Saguna” din Sibiu a transmis mesajul de condoleante al Inaltpreasfintitului Laurentiu, Mitropolitul Ardealului, si al profesorilor de la Facultatea de Teologie „Andrei Saguna” din Sibiu. Aseara, Inaltpreasfintitul Teofan, Arhiepiscopul Iasilor si Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a oficiat o slujba de Parastas in Biserica „Buna Vestire” din comuna Scheia.

Parintele George Mihoc, preoteasa Elena Mihoc si fiul lor, preotul Vasile Mihoc, au trecut la Domnul in urma unui accident petrecut in prima zi de Craciun, cand cei trei se indreptau in masina personala spre biserica din Plopeni, unde slujea parintele Vasile Mihoc.

Sursa: basilica.ro

.

27 Decembrie 2010

Vizualizari: 1029

Voteaza:

Zi indoliata pentru familia Mihoc 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE