Seminar impotriva traficului de fiinte umane


Azi, la Palatul Patriarhiei, are loc Seminarul International „Impreuna impotriva traficului de fiinte umane”.

Seminarul este organizat de Asociatia Ecumenica a Bisericilor din Romania - AIDRom, Comisia Bisericilor din Europa pentru Migratie (CCME), Patriarhia Romana, in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Prevenirea traficului de Fiinte Umane si Monitorizare a Asistentei Acordate Victimelor Traficului. Acest seminar va reuni peste 50 de participanti din tarile Uniunii Europene si din Europa de Est, reprezentanti CAT (Actiunea Crestina si Reteaua Impotriva Traficului de Fiinte Umane), reprezentanti ai Ministerelor Administratiei si Internelor si Justitiei, precum si experti in domeniu din Romania si jurnalisti implicati in lupta impotriva traficului de fiinte umane.

Deschiderea oficiala a Seminarului are loc in prezenta PF Parinte Patriarh TEOCTIST si a Inalt Prea Sfintitul Ioan Robu, Arhiepiscop si Mitropolit Romano-Catolic de Bucuresti, precum si a unor delegati ai Parlamentului European. In cadrul Seminarului are loc prezentarea oficiala a Agentiei Nationale pentru Prevenirea traficului de Fiinte Umane si Monitorizare a Asistentei Acordate Victimelor Traficului si se lanseaza Proiectul Pan-European „CAT III” (Actiunea crestina impotriva traficului), cu noi parteneriate.

Cu aceastra ocazie se lanseaza, oficial, campania „STOP SCLAVIEI IN EUROPA”, cu scopul principal de a informa potentialele victime despre pericolul traficului si exploatarii sexuale in timpul Campionatului Mondial de Fotbal, Germania - 2006.

.

26 Martie 2006

Vizualizari: 974

Voteaza:

Seminar impotriva traficului de fiinte umane 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE