Apostolul Lupilor, o carte de ziua Sfantului Andrei


"Apostolul Lupilor", o carte de ziua Sfantului Andrei

A doua editie a volumului "Andrei, Apostolul lupilor", semnat de colegul nostru Dumitru Manolache, a fost lansat, ieri, la  Libraria "Mihail Sadoveanu" din Capitala de catre Editura Dacica.

Cartea secretarului de redactie si a paginii crestine a ziarului "Gardianul" poarta un cuvant de inceput semnat de parintele Arsenie Papacioc. La manifestare au vorbit despre importanta Apostolului Andrei in procesul de crestinare a dacilor si despre cartea si activitatea colegului nostru eseistul Razvan Codrescu, Alecu Racoviceanu, directorul cotidianului "Gardianul", si parintele Constantin Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane. "Pentru mine, lansarea celei de a doua editii a volumului "Andrei, Apostolul lupilor" reprezinta bucuria incununarii unei munci de peste 15 ani pe care am dedicat-o acestui incitant subiect: prezenta in spatiul romanesc a Primului dintre apostoli -  Andrei - chemat la ucenicia Mantuitorului. Cartea aduce in discutie un numar insemnat de informatii, unele dintre ele foarte putin cunoscute, opinii, controverse, scenarii, interpretari.

Stiu ca este un volum care va da nastere la multe discutii. Dar daca nu ar fi asa, ce fel de carte ar mai fi ?", ne-a povestit autorul. Lansarea se constituie intr-un eveniment dedicat zilei Sfantului Andrei, pe care o praznuim duminica viitoare.

Theodora Stoica

.

27 Noiembrie 2008

Vizualizari: 654

Voteaza:

Apostolul Lupilor, o carte de ziua Sfantului Andrei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE