Adunarea tinerilor crestin ortodocsi din Craiova


Sambata 17 si duminica 18 iunie 2006, la parohia „Sfantul Nicolae”-Brandusa din Craiova va avea loc Adunarea tinerilor din grupurile parohiale si asociatiile de tineret crestin-ortodoxe din Craiova. In organizarea Arhiepiscopiei Craiovei, Protoieriei Craiova, Parohiei „Sf. Nicolae”-Brandusa si a Grupului Parohial de Tineret „Toti Sfintii” al acestei parohii, tinerii din grupurile parohiale „Sf. Nicolae”- Amaradia, „Sf. Nicolae”- Dorobantia, „Sf.

Calinic”-Valea Rosie, „Tinerii Sf. Nicolae”- din parohia Craiovita I, ASCOR - filiala Craiova, PRO VITA - Craiova si Centrul de Formare si Consiliere „Sf. Arhangheli Mihail si Gavril”, vor petrece impreuna doua frumoase si folositoare zile de viata crestina, sub genericul „Biserica, un mod de viata”. Organizatorii acestei adunari doresc sa permanentizeze acest gen de intalniri pentru a dezvolta colaborarea intre grupurile crestin ortodoxe de tineri si pentru a gasi noi cai de implicare a tinerilor in viata Bisericii, in activitatile parohiilor.

Adunarea va incepe sambata 17 iunie, la ora 09.45, cu rugaciunea de dimineata si un cuvant de deschidere din partea organizatorilor. Din programul celor doua zile am retinut seminarul de sambata cu tema: „Biserica, un mod de viata” si discutiile de duminica pe tema „Visul nostru despre Biserica; ce poate face un tanar pentru Biserica?”. Discutiile pe marginea acestor teme vor fi moderate de Maica Siluana Vlad. Din programul adunarii nu vor lipsi participarea la Sfanta Liturghie de duminica si activitatile recreative constand in jocuri si concursuri dotate cu premii.

Persoana de contact: Preot paroh Gabriel Sorescu, te. 0740 328 652

 

.

16 Iunie 2006

Vizualizari: 2008

Voteaza:

Adunarea tinerilor crestin ortodocsi din Craiova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE