Adunarea Tinerilor Ortodocsi din Oltenia va avea loc anul acesta la Manastirea Topolnita


Manastirea Topolnita din judetul Mehedinti va gazdui duminica, 17 septembrie a.c., cea de-a patra editie a "Adunarii Tinerilor Crestini Ortodocsi din Oltenia".

Evenimentul reprezinta continuarea proiectului de pastoratie a tinerilor din Oltenia, initiat in anul 2003, atunci cand, la Manastirea Jitianu de langa Craiova, peste 300 de tineri s-au intrunit sub genericul "Tanarul in Biserica astazi-libertate si iubire". De atunci, aceasta intrunire s-a realizat anual, primele doua editii desfasurandu-se la Manastirea Jitianu, iar cea de anul trecut la Manastirea Camaraseasca din judetul Gorj.

In cadrul acestor intruniri, tinerilor li se ofera posibilitatea sa-si marturiseasca problemele si sa-si exprime propriile opinii cu privire la relatia lor cu Dumnezeu si cu Biserica. Dialogul dintre tineri va fi moderat si anul acesta de catre monahia Siluana Vlad. Participantii se vor bucura si de prezenta IPS Teofan Mitropolitul Olteniei, a PS Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei si a PS Gurie Gorjeanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Craiovei.

.

13 Septembrie 2006

Vizualizari: 2431

Voteaza:

Adunarea Tinerilor Ortodocsi din Oltenia va avea loc anul acesta la Manastirea Topolnita 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE