Alcoolismul - o boala

 

Centrul de Formare si Consiliere "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril", patronat de Mitropolia Olteniei, organizeaza astazi, 25 ianuarie, incepand cu ora 10.00, la sediul sau din strada Fratii Buzesti, nr. 20, Craiova, o intalnire cu preotii din parohiile doljene Cernatesti, Brabova, Plesoi, Cleanov si Predesti pe tema prevenirii alcoolismului si a metodelor de recuperare a persoanelor dependente de alcool. Intalnirea face parte dintr-un proiect derulat de catre Centrul de Formare si Consiliere "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril" cu sprijinul organizatiei neguvernamentale World Vision, Romania, sub genericul "Alcoolismul - o boala".

La aceasta intalnire va participa si un specialist in problematica alcoolismului si a recuperarii persoanelor dependente.

Este vorba despre Floyd Franz, misionar ortodox american, care a reusit in ultimii ani sa dezvolte in Romania un program de recuperare din aceasta dependenta folosind metoda celor "12 Pasi" (Programul Sf. Dimitrie Basarabov din cadrul Asociatiei Medical-Crestine "Christiana", Cluj), creind la Cluj si la Bistrita o retea de consilieri in adictie (recuperare din dependenta) in care sunt angrenati preoti, medici, profesori, sociologi.

.

24 Ianuarie 2007

Vizualizari: 2672

Voteaza:

Alcoolismul - o boala 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE