Astazi are loc faza judeteana a Festivalului oratoric Sf. Ioan Gura de Aur


Astazi are loc faza judeteana a Festivalului oratoric "Sf. Ioan Gura de Aur"

Astazi, 10 aprilie, de la ora 10.00, la Colegiul National "Stefan Velovan" din Craiova se va desfasura faza judeteana a celei de-a IV-a editii a Festivalului oratoric "Sfantul Ioan Gura de Aur". Acest festival este organizat de Fundatia "Cuvantul care zideste", organizatie nonguvernamentala patronata de Mitropolia Olteniei, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj. Partener: Casa de cultura "Traian Demetrescu".Festivalul este rezultat al unui proiect initiat de Organizatia Internationala pentru Caritate Crestin Ortodoxa (IOCC) cu sediul in SUA si derulat de Fundatia "Cuvantul care zideste" in judetele Dolj, Gorj si Mehedinti, din anul 2005.

Festivalul este impartit pe doua grupe, si anume: juniori - clasele a IX-a si a X-a, avand ca tema: - "Omul-stapan al creatiei" si seniori - clasele a XI-a si a XII-a, cu tema: - "Pilda fiului risipitor".

Castigatorii fazelor judetene, vor participa la faza finala care se va desfasura pe data de 18 aprilie a.c.

Dupa cum ne-au marturisit organizatorii, scopul desfasurarii acestui festival este acela de a da posibilitatea adolescentilor sa invete si sa vorbeasca despre credinta, religia si mostenirea lor crestina. De asemenea, se urmareste incurajarea cat mai multor tineri sa participe la acest proiect, atat a celor care au inclinatii oratorice, cat si a celor care, desi nu au asemenea inclinatii, doresc sa treaca printr-o astfel de experienta.

.

09 Aprilie 2008

Vizualizari: 356

Voteaza:

Astazi are loc faza judeteana a Festivalului oratoric Sf. Ioan Gura de Aur 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE