Instruire privind strangerea de fonduri in comunitate

 

In perioada 27-28 martie 2007, la Casa Universitarilor din Craiova se desfasoara cursul de formare cu titlul "Strangerea de fonduri in comunitate". Scopul cursului este dezvoltarea capacitatii Comitetelor Filantropice de a atrage fonduri pentru activitatile cu caracter social, din comunitate.


La acest modul participa preotii-coordonatori si membrii Comitetelor Filantropice din cadrul parohiilor Segarcea, Predesti, Corlate, Dobridor, Simnicu de Sus, Ocolna, Diosti I si Diosti II, judetul Dolj.

Comitetele Filantropice sunt grupuri de persoane care se implica in mod activ si voluntar in sesizarea si rezolvarea problemelor sociale care apar in interiorul comunitatii din care fac parte.

Cursul de formare face parte din ciclul de instruire oferit unui numar de 96 de preoti doljeni prin intermediul proiectului "Consolidarea initiativelor comunitare de prevenire a HIV/SIDA si a violentei in familie, in Romania" implementat la nivelul judetului Dolj de Arhiepiscopia Craiovei si Organizatia Internationala pentru Caritatea Crestin-Ortodoxa (IOCC).In cadrul proiectului au fost dezvoltate un numar de 20 de cursuri de formare pe domeniile dezvoltare comunitara, prevenirea HIV/SIDA si prevenirea violentei in familie.


Persoana de contact:
Marian Tudorica- Coordonator activitati in comunitate
Tel.: 0251.521.040; 0741. 011.316
E-mail: mariant@m-ol.ro

.

26 Martie 2007

Vizualizari: 1527

Voteaza:

Instruire privind strangerea de fonduri in comunitate 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE