Mesajul IPS Teofan la plecarea in vesnicie a presedintelui CNA, Ralu Filip


Indurerata familie,
Distinsi membrii ai Consiliului National al Audiovizualului,

Cu intristare sufleteasca am aflat de plecarea dintre pamanteni a domnului Ralu Filip, presedintele Consiliului National al Audiovizualului. Intr-o perioada de incercari continue pentru intrarea in normalitate a segmentelor societatii romanesti, domnul Ralu Filip a avut responsabilitatea coordonarii unui domeniu, care, precum atatea altele, se afla in "durerile nasterii" pentru atingerea acestor normalitati.

Sub presedentia domnului Ralu Filip, Consiliul National al Audiovizualului s-a straduit sa supravegheze nasterea acestui "copil frumos" numit Media romaneasca, realitate destinata informarii corecte a societatii romanesti. Este o lucrare care a necesitat si necesita jertfa, intelepciune, curaj si multa, multa staruinta. Domnul Ralu Filip, impreuna cu distinsii colaboratori din cadrul Consiliului National al Audiovizualului, a luptat pentru ca acest deziderat sa se implineasca.

Jertfa depusa i-a adus multe satisfactii, dar poate i-a si scurtat firul vietii.

In timpul in care domnul Ralu Filip s-a aflat la presedentia Consiliului National al Audiovizualului, Mitropolia Olteniei si-a implinit datoria infiintarii unui post de radio prin intermediul caruia ascultatorii din intreaga Oltenie sa poata receptiona mesajul Bisericii la orice ora din zi si din noapte. Ne exprimam sentimentul nostru de gratitudine fata de membrii Consiliului care, aflat sub presedentia domnului Ralu Filip, a facut posibil acest demers misionar.

In ceas de despartire temporara, intru nadejdea Invierii, dintre domnul Ralu Filip si membrii familiei sale si toti cei care l-au cunoscut, inaltam gand de rugaciune catre Dumnezeu, pentru a odihni in pace sufletul robului Sau intru imparatia iubirii Sale.

Dumnezu sa-l ierte si sa-i binecuvanteze sufletul ajuns deja in vesnicie!


+ Teofan,
Mitropolitul Olteniei

 

.

24 Mai 2007

Vizualizari: 2123

Voteaza:

Mesajul IPS Teofan la plecarea in vesnicie a presedintelui CNA, Ralu Filip 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE