Parteneriat de colaborare intre Facultatea de Teologie din Craiova si Facultatea de Teologie din Erlangen-Nuremberg

Inainte de a pleca spre casa, joi 15 aprilie, grupul de studenti germani si coordonatorul lor, profesorul Daniel Meier de la Facultatea de Teologie din Erlangen-Nuremberg, au fost primiti de Inalt Preasfintitul Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolitul Olteniei, la decanatul Facultatii de Teologie din Craiova. Cu acest prilej a fost semnat si un tratat de colaborare intre cele doua Facultati. Despre modul in care a luat nastere aceasta colaborare si despre implicatiile ei, parintele profesor conf. dr. Picu Ocoleanu a declarat: „Am avut bucuria sa-l avem pe dl.

prof. Daniel Maeier ca oaspete al nostru in urma cu doi ani la Facultatea de Teologie din Craiova. Atunci ne-am gandit sa punem bazele acestui parteneriat, avand ca tema jurnalismul crestin si teologia in general. In urma cu un an initiativa de a continua aceasta colaborare a venit cu precadere din partea d-lui Maeier care ne-a propus o vizita, impreuna cu un grup de studenti de ai sai, la Craiova pentru a incepe efectiv colaborarea nostra. Asa se face ca anul trecut am pregatit aceasta vizita, iar anul acesta am si realizat-o si am avut bucuria, ca in aceasta perioada, sa semnam, in sfarsit, tratatul de colaborare dintre Facultatea de Teologie din Erlangen si Facultatea de Teologie din Craiova, dintre universitatile noastre, nu numai pe tema jurnalismului crestin si in general pe tema teologiei si a colaborarii stiintifice”.

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

20 Aprilie 2010

Vizualizari: 197

Voteaza:

Parteneriat de colaborare intre Facultatea de Teologie din Craiova si Facultatea de Teologie din Erlangen-Nuremberg 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE