Parteneriate educativ-religioase in beneficiul copiilor prescolari


Parteneriate educativ-religioase in beneficiul copiilor prescolari

Parohia "Sfantul Nicolae" - Amaradia, in colaborare cu protoieria Craiova Sud si Fundatia "Cuvantul care zideste", desfasoara in aceasta perioada, la cateva gradinite din Craiova, parteneriate educativ-religioase. In baza acestora, la gradinitele nr.11, nr. 3 si nr.53 din Craiova vor avea loc manifestari specifice sarbatorilor de iarna.

Astfel, preotii le vor vorbi copiilor prescolari despre semnificatia sarbatorii Craciunului, iar copiii vor prezenta scurte programe de colinde si poezii religioase.

Dupa cum ne-a spus parintele protopop Florin Bonea, prin organizarea acestor parteneriate se urmareste o prezenta cat mai activa a Bisericii in viata copiilor prescolari si promovarea vechilor traditii legate de sarbatorile de Craciun si Anul Nou. In spiritul acestor traditii, duminica, 7 decembrie, micutii de la Gradinita nr. 11 au mers cu colindul la biserica din parohia "Sfantul Nicolae" - Amaradia, aceleasi colinde urmand sa le faca si copiii de la Gradinta nr. 53, in ziua de 12 decembrie, precum si copiii de la Gradinita nr. 3, in ziua de 14 decembrie.

.

09 Decembrie 2008

Vizualizari: 756

Voteaza:

Parteneriate educativ-religioase in beneficiul copiilor prescolari 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE