Preotii mehedinteni, implicati in Campania nationala privind drepturile copilului

 

Autoritatea Nationala pentru protectia Drepturilor Copilului deruleaza, inca din anul 2004, prin Programul PHARE 2003, Campania nationala de educatie privind drepturile copilului. Aceasta campanie este impartita in doua componente: una de informare, iar cea de-a doua, de comunicare.

Partenerii implicati in acest proiect sunt institutiile centrale care coordoneaza activitatea profesionistilor ce interactioneaza cu copii in activitatea zilnica, lucratorii sociali, cadre didactice, personalul medical, procurorii, politistii si preotii, sub coordonarea directa a Directiilor Judetene de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

In judetul Mehedinti, a fost constituita o echipa de formatori locali, ai carei membri sunt reprezentantii Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala, Tribunalul Mehedinti, Autoritatea de Sanatate Publica si Episcopia Severinului si Strehaiei.

In acest context, Episcopia Severinului si Strehaiei participa, prin delegarea unui reprezentant, membru al echipei de formatori locali, si prin opt preoti ce vor beneficia de cursurile echipei de formatori pe noua abordare, centrata pe copil si familie, introdusa de Legea 272/2004, privind protectia si promovarea drepturilor copilului.

.

20 Aprilie 2007

Vizualizari: 1719

Voteaza:

Preotii mehedinteni, implicati in Campania nationala privind drepturile copilului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE