Radio Oltenia Craiova a implinit astazi 52 de ani de existenta

 

Ieri, postul de radio Oltenia Craiova a sarbatorit implinirea a 52 de ani de existenta. Infiintat la 6 iunie 1954, cand a transmis prima emisiune cu durata de o ora, Radio Oltenia Craiova a devenit cel mai indragit post de radio din Oltenia, avand acoperire si in zona de vest a Munteniei, respectiv judetele Arges, Teleorman, Dambovita si Giurgiu. Poate fi receptionat de asemenea in conditii destul de bune si de catre romanii din nord-vestul Bulgariei si de cei de pe Valea Timocului.

 

Amintim ca, in baza unei excelente colaborari, postul de radio Oltenia Craiova gazduieste doua emisiuni realizate de Mitropolia Olteniei. Este vorba de emisiunea de cultura si spiritualitate crestin ortodoxa "La umbra cuvantului", difuzata in fiecare sambata intre orele 20.

00 - 20.30 si emisiunea de informare si spiritualitate crestin ortodoxa "Lumina din lumina", difuzata in fiecare duminica intre orele 08.30 - 09.00.

 

La ceas aniversar transmitem colectivului Radio Oltenia Craiova intreaga noastra consideratie pentru seriozitatea, rigurozitatea, oportunitatea si profesionalismul de care dau dovada in transmiterea informatiilor si sa le dea Dumnezeu multi ani de emisie, sanatate si putere de munca.

.

07 Iunie 2006

Vizualizari: 2777

Voteaza:

Radio Oltenia Craiova a implinit astazi 52 de ani de existenta 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE