Seri duhovnicesti cu parintele Teofil Paraian, la Craiova


Mitropolia Olteniei si Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi din Craiova invita credinciosii sa petreaca trei seri duhovnicesti impreuna cu parintele arhimandrit Teofil Paraian, de la Manastirea "Brancoveanu" din Sambata de Sus.

Astfel, astazi, 11 decembrie, de la ora 17.00, la Casa Studentilor din Craiova, parintele Teofil va sustine conferinta cu tema "Ce stim si ce credem despre Dumnezeu", iar marti, 12 decembrie, de la aceiasi ora, va vorbi despre "Omul Imparatiei lui Dumnezeu". Miercuri 13 decembrie, parintele Teofil va sustine, tot de la ora 17.00, la Teatrul National din Craiova, conferinta cu tema "Craciunul in gandirea si in practica ortodoxa".

La reusita acestor seri vor contribui si Corul Facultatii de Teologie, Corul Seminarului Teologic si Grupul Psaltic al Catedralei Mitropolitane, care vor interpreta colinde specifice sarbatorii Craciunului.

De asemenea, cu ocazia acestor conferinte va fi organizat un stand de carte religioasa cu vanzare si se vor prezenta ultimele aparitii editoriale ale Editurii Mitropoliei Olteniei purtand semnatura parintelui arhimandrit Teofil Paraian, respectiv cartea "Ganduri de altadata, pentru atunci, pentru acum si pentru totdeauna" si editia a doua a cartii "Bucuriile credintei", ambele carti putand fi achizitionate la pret redus de catre doritori.

In programul parintelui Teofil Paraian la Craiova mai figureaza oficierea slujbei Sfintei Liturghii de miercuri 13 decembrie, la Catedrala Mitropolitana "Sfantul Dumitru", impreuna cu IPS Parinte Mitropolit Teofan, urmata de o intalnire cu nevazatorii din Craiova, de la ora 11.00, in sala de festivitati a Arhiepiscopiei Craiovei si o intalnire cu studentii de la Facultatea de Teologie, programata pentru joi 14 decembrie, ora 11.00. De asemenea, parintele Teofil va acorda un amplu interviu pentru postul de radio Logos al Mitropoliei Olteniei, marti 12 decembrie, de la ora 11.00.

Conferinta cu tema "Craciunul in gandirea si in practica ortodoxa" va fi sustinuta de parintele Teofil Paraian si la Teatrul "Teodor Costescu" din Drobeta Turnu Severin, joi 14 decembrie, de la ora 18.00 si la Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti, vineri 15 decembrie de la ora 17.00.

Persoana de contact: Marcel Glavan, tel. 0788 241 874.

.

11 Decembrie 2006

Vizualizari: 2832

Voteaza:

Seri duhovnicesti cu parintele Teofil Paraian, la Craiova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE