Tinerii crestini ortodocsi craioveni se intalnesc sub deviza - Iubirea ... nu cade niciodata

 

Grupul de Tineri din parohia "Sfantul Nicolae" - Craiovita I, organizeaza, sub inaltul patronaj al Arhiepiscopiei Craiovei, sambata, 2 iunie 2007, de la ora 09.45, la biserica parohiala din Craiova, str. Craiovita, nr. 64 (vis a vis de fosta Casa a Stiintei si Tehnicii), Adunarea Tinerilor din Grupurile parohiale si Asociatiile de tineret crestin - ortodoxe din Craiova, editia a 2-a.

Adunarea Tinerilor crestini ortodocsi craioveni va avea ca tema de discutii "Iubirea.

nu cade niciodata." Tinerii se vor bucura in aceasta zi de prezenta IPS Parinte Mitropolit Teofan, alaturi de preotii coordonatori ai grupurilor parohiale si de Maica Siluana Vlad stareta Manastirii Jitianu, cea care va modera discutiile ce vor avea loc in plenul adunarii.

La manifestare vor participa grupuri de tineri din parohiile "Sf. Nicolae - Brandusa", "Sf. Ioan Botezatorul" (Craiovita Noua), "Sf. Calinic" (Valea Rosie), "Mantuleasa", Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani - filiala Craiova, Asociatia Pro Vita - filiala Craiova, Grupul de Tineri - Centrul de Formare si Consiliere "Sf. Mihail si Gavril". Activitatea se desfasoara in colaborare cu Protoieria Craiova, Centrul de Formare si Consiliere "Sf. Mihail si Gavril" si Fundatia "Cuvantul care Zideste".

 

 

.

30 Mai 2007

Vizualizari: 1409

Voteaza:

Tinerii crestini ortodocsi craioveni se intalnesc sub deviza - Iubirea ... nu cade niciodata 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE