Dezmintire


Dezmintire

In publicatia Formula AS, nr. 846, din 21 - 28 noiembrie 2008, a aparut un articol in care se anunta ca s-ar fi pus piatra de temelie unei manastiri romanesti la Eghina, in Grecia, pentru care se solicita donatii in doua conturi.

Patriarhia Romana dezminte categoric existenta unei astfel de initiative binecuvantate de vrednicul de pomenire Parintele Patriarh Teoctist, asa cum in mod mincinos se mentioneaza in respectivul material de presa.

Am incercat sa il contactam pe pretinsul parinte arhimandrit Visarion Dima la numerele de telefon 0764 390 391 si 0743 764 484 (publicate in Formula AS). Acesta ne-a precizat ca apartine unei asa-zise "Biserici a Romanilor de Pretutindeni", apoi si-a declinat identitatea si, ulterior, si-a inchis ambele telefoane.

Evident, fiind vorba de o escrocherie, atentionam opinia publica sa nu dea curs solicitarii si solicitam publicatiei Formula AS sa dea o dezmintire, adresand totodata rugamintea de a nu mai publica astfel de articole inainte de a verifica in prealabil veridicitatea informatiilor.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

.

26 Noiembrie 2008

Vizualizari: 247

Voteaza:

Dezmintire 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE