PF Daniel l-a primit pe PS Mihai Fratila, Episcop Auxiliar Greco-Catolic de Bucuresti

 

Prea Fericitul Parinte Patriarh Daniel l-a primit pe Prea Sfintitul Mihai Fratila, Episcop Auxiliar Greco-Catolic de Bucuresti

 

In ziua de 14 ianuarie 2008, la Resedinta patriarhala, Prea Fericitul Parinte Patriarh Daniel l-a primit pe Prea Sfintitul Mihai Fratila, Episcop Auxiliar Greco-Catolic de Bucuresti, insotit de Parintele Protopop Liviu Alexiu Otoiu, Parintele Valeriu Median si Domnul Dr. Vincentiu Cernea.

 

Prea Sfintitul Mihai Fratila a tinut sa-l felicite pe Prea Fericitul Parinte Patriarh Daniel pentru alegerea in cea mai inalta demnitate a Bisericii Ortodoxe Romane. Multumind pentru urari, Prea Fericitul Parinte Patriarh Daniel l-a felicitat la randul sau pe Prea Sfintitul Mihai Fratila pentru noua responsabilitate pe care o indeplineste in cadrul Bisericii Greco-Catolice.

 

In timpul intrevederii, au fost discutate posibilitati de cooperare intre ortodocsi si greco-catolici in afirmarea valorilor crestine comune in interiorul Uniunii Europene, precum si in domeniul imbogatirii Dictionarului Explicativ al Limbii Romane cu termeni liturgici traditionali romanesti.

 

Din partea delegatiei Bisericii Greco-Catolice, Prea Fericirea Sa a primit traducerea Bibliei Vulgata, prezentata si tiparita pentru prima data sub auspiciile Academiei Romane.

.

13 Ianuarie 2008

Vizualizari: 784

Voteaza:

PF Daniel l-a primit pe PS Mihai Fratila, Episcop Auxiliar Greco-Catolic de Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE