Sfanta Liturghie oficiata astazi la Berlin in asteptarea primirii trupului neinsufletit al Parintelui Constantin Mihoc

Sute de credinciosi romani, germani, greci si sarbi au venit astazi, 6 august, la capela Parohiei ortodoxe romane „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil” din Berlin sa aprinda o lumanare in memoria Parintelui Constantin Mihoc.

Parintele lector dr. Constantin Mihoc de la Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul” din Capitala, paroh al comunitatii romanilor ortodocsi din Berlin, a trecut la cele vesnice, marti seara, in urma unui accident, la Berlin. Trupul neinsufletit va fi depus in capela parohiei ortodoxe romane, ctitorie a Parintelui Constantin Mihoc.

Astazi, in asteptarea primirii trupului Parintelui Constantin Mihoc si al fratelui Nicolae, enorias al parohiei ortodoxe romane care a murit impreuna cu parintele, la capela ortodoxa romana „Sfintii Arhanghelii Mihail si Gavriil” a fost oficiata Sfanta Liturghie de catre Inaltpreasfintitul Parinte Serafim, Mitropolitul Ortodox Roman al Germaniei, Europei Centrale si de Nord, impreuna cu un numeros sobor de preoti.

Au participat si reprezentanti ai mass-media germane, care au vrut sa afle amanunte despre Parintele Constantin Mihoc

Sursa: Radio TRINITAS

.

06 August 2009

Vizualizari: 530

Voteaza:

Sfanta Liturghie oficiata astazi la Berlin in asteptarea primirii trupului neinsufletit al Parintelui Constantin Mihoc 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE