Corala Armonia din Toronto isi incepe concertele de primavara


Corala Armonia a fost invitata, in aceasta primavara, sa aduca bucuria muzicii in sufletele credinciosilor catorva parohii romanesti din Toronto, cu piese muzicale dedicate sarbatorii Sfintelor Pasti si altor sarbatori de primavara.

Seria de concerte sustinute de Armonia va fi inaugurata duminica, 16 aprilie, de la ora 14.00. Corala Armonia va canta, la invitatia Parohiei Greco-Catolice Bunavestire din Toronto, din Cantarile Invierii, pentru toti cei care sarbatoresc Sfintele Pasti dupa calendarul apusean, dar si pentru cei care doresc sa se bucure de o zi de sarbatoare pentru romani. Concertul va avea loc la biserica Our Lady of Perpetual Help, pe 78 Clifton Road.

Duminica, 30 aprilie, de la ora 14.30, in Duminica Tomii dupa calendarul rasaritean, Corala va da curs invitatiei credinciosilor Parohiei Ortodoxe Sf. Ioan Evanghelistul din Toronto, la Saint Timothy Church, 100 Old Orchard Grove (Yonge St. & Yonge Boulevard), pentru un concert de muzica dedicata Invierii Mantuitorului. De asemenea, o invitatie in acest sens, a fost lansata si din partea Parohiei Ortodoxe Sf. Dumitru din Toronto, pentru un concert de muzica religioasa de Pasti, la o data care va fi facuta cunoscuta ulterior.

Concertele vor continua si luna urmatoare, cand Armonia va participa in data de 14 mai, de la ora 10.30, la invitatia Parohiei Ortodoxe Invierea Domnului din Hamilton, la Celebrarea Sfintei Liturghii. 
 
Toronto, Canada/Romanian Global News    

.

06 Aprilie 2006

Vizualizari: 1905

Voteaza:

Corala Armonia din Toronto isi incepe concertele de primavara 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE