Tabara ortodoxa pentru copii la Ukrainian Camp


Tabara ortodoxa pentru copii la Ukrainian Camp      

 

Arhiepiscopia Ortodoxa Romana din cele doua Americi anunta a cincea editie a taberei ortodoxe pentru copii. Anul acesta tabara va avea loc la Ukrainian Camp, Emlenton, Pennsylvania, oferind astfel ocazia mai multor copii, cu varsta minima de 7 ani, de a participa (pana la 80 de copii), transmite Romanian Global News.

Tabara se va desfasura intre 20 si 26 iulie. Tematica taberei va fi "Sf. Fecioara Maria in invatatura si cantarile Bisericii Ortodoxe". Programul taberei cuprinde participarea la slujbele de dimineata si seara, pictura de icoane pe sticla, ore de muzica psaltica, lectura si discutii deschise, activitati sportive (inot, volei, fotbal, drumetii).

Datorita numarului mare de participanti este nevoie de voluntari care sa supravegheze activitatile copiilor. De aceea, Arhiepiscopia roaga fiecare parohie sa desemneze un adult care sa insoteasca fiecare 4 copii. Insotitorii nu trebuie sa plateasca tabara. Pretul este de 300 de dolari/copil. Transportul nu este inclus. Pentru famiile cu mai multi participanti la tabara se ofera o reducere de $20.00 pentru fiecare copil. Pentru a participa la tabara este necesara completarea formularelor de pe pagina de web a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane si trimiterea lor impreuna cu plata la adresa mentionata in formulare. Termenul limita pentru inscriere este 6 iulie. Pentru detalii: Florina Radu 718.426.0612.

.

26 Iunie 2008

Vizualizari: 671

Voteaza:

Tabara ortodoxa pentru copii la Ukrainian Camp 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE